1/8/16

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Το Κλαδικό Συνδικάτο ΟΤΑ Ν. Αχαΐας συναντήθηκε με τους εργαζόμενους στην κατασκήνωση της Πλαζ Αγυιάς, που εργάζονται με 2μηνη σύμβαση και συζήτησαν  για την καθυστέρηση της πληρωμής τους. Στη συνέχεια το Συνδικάτο μαζί με αντιπροσωπεία των εργαζομένων μετέβησαν στον Επίτροπο προκειμένου να ζητήσουν την άμεση πληρωμή τους.

 Από το Ελεκτικό Συνέδριο υπήρξε δέσμευση, ότι μέχρι την Πέμπτη στις 4/8 θα έχουν υπογραφεί τα εντάλματα πληρωμής των εργαζομένων.

Το Συνδικάτο θα βρίσκεται σε ετοιμότητα, καθώς και οι εργαζόμενοι.

Παρέμβαση από το Συνδικάτο με αντιπροσωπεία των εργαζομένων, θα γίνει και την Τετάρτη 3/8 στον Επίτροπο.

Οι εργαζόμενοι αυτοί να σημειώσουμε ότι πριν εργασθούν στο 2μηνο, ήταν για πολύ καιρό άνεργοι ή απασχολούνταν σε 2μηνα ή 5μηνα, και είναι απαραίτητη η άμεση καταβολή της πληρωμής τους προκειμένου να καλύψουν άμεσες επείγουσες ανάγκες.

Συνάδελφοι,
αυτά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα τελευταία χρόνια όλοι  οι εργαζόμενοι σε προγράμματα, με συμβάσεις ορισμένου χρόνου 2μηνα, 5μηνα και 8μηνα, είναι απόρροια της πολιτικής όλων των κυβερνήσεων και της σημερινής ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που θέλουν εργαζόμενους χωρίς δικαιώματα, που εφαρμόζουν πιστά τις εντολές της Ε.Ε προκειμένου να θησαυρίζουν τα μονοπώλια και να εξαθλιώνουν την εργατική τάξη.

Η διοίκηση του Κλαδικού Συνδικάτου
Πάτρα 01-08-16


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για τα σχόλια σας, σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας