17/10/16

Πρόσκληση σε Γ.Σ.



Πρόσκληση
Συναδέλφισσες, συναδελφοι,
Σας καλούμε την Τρίτη 18 Οκτωβρη στις 7μ.μ. σε Γενική Συνέλευση του Συνδικάτου στον Παμμικρασιατικό Σύνδεσμο, (Φωκαίας 26 πλατεία Ελευθερίας).
Θέματα:
1.         Εκλογή Αντιπροσώπων στην Συνδιάσκεψη του Π.Α.ΜΕ 19 & 20 Νοέμβρη.
2.         Να οργανώσουμε το μεγάλο μέτωπο αγώνα για τη διεκδίκηση των απωλειών που είχαμε σε μισθούς, μεροκάματα, συντάξεις και κυρίως την κατάργηση των αντεργατικών νόμων που περιορίζουν ή καταργούν τις Σ.Σ.Ε.
Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,
Το Συνδικάτο ανταποκρίθηκε  στο κάλεσμα μετώπου αγώνα των Εργατικών Κέντρων & Ομοσπονδιών, και σε συντονισμό με τις 400 Συνδικαλιστικές Οργανώσεις Πανελλαδικά καλούμε τους συναδέλφους του κλάδου σε ανυποχώρητο αγώνα για την κατάργηση των αντεργατικών νόμων, επαναφορά του 13ου και 14ου μισθού και των Σ.Σ.Ε.  Απέναντι στο σχεδιασμό κυβέρνησης -ΕΕ- ΔΝΤ- μεγαλοεργοδοσίας που έχει ως στόχο την παραπέρα μείωση των μισθών, των μεροκάματων, των κοινωνικών παροχών, να αντιπαραθέσουμε το δικό μας σχεδιασμό, αντεπίθεσης διεκδίκησης  αγώνα για δικαιώματα στην εργασία και τη ζωή με βάση την εποχή μας, τον 21ο αιώνα, τις σύγχρονες ανάγκες μας.
Η Διοίκηση του Συνδικάτου                                                                                                                                              Πάτρα 14-10-2016

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για τα σχόλια σας, σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας