25/9/17

ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΟΝ ΟΑΕΔ



                                                                                                                          
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Συνδικάτο ΟΤΑ Ν. Αχαΐας, καλεί όλους τους  συναδέλφους που εργάστηκαν σε 8μηνα προγράμματα κοινωφελούς εργασίας  στο Δήμο Πατρέων στην κινητοποίηση- Παράσταση Διαμαρτυρίας στον «ΟΑΕΔ»  με αίτημα να δοθεί επίδομα ανεργίας, χωρίς όρους και προϋποθέσεις, για όλους μετά το τέλος του προγράμματος, την Τρίτη 26 Σεπτέμβρη στις 11 το πρωί στην Κεντρική  Διοίκηση του ΟΑΕΔ στο Ρίο Αθηνών 89.

Η Διοίκηση του ΟΑΕΔ  σε προηγούμενη κινητοποίηση του Συνδικάτου και της Επιτροπής αγώνα συμβασιούχων, αρκέστηκε να μας ενημερώσει  ότι οι «ωφελούμενοι» που δεν  έχουν ξαναμπεί στο Ταμείο Ανεργίας δεν προβλέπεται από το νόμο να ενταχτούν ούτε τώρα… Ενώ οι «προϋποθέσεις» δεν πληρούνται ούτε από άνεργη μητέρα με 3 παιδιά.

Ζητάμε  να γίνει δεκτό το αίτημα των ανέργων. Δεν αποδεχόμαστε  τίποτα ως μοιραίο, σηκώνουμε το κεφάλι μόνιμοι και συμβασιούχοι. Απαιτούμε να ζούμε με αξιοπρέπεια. Διεκδικούμε προσλήψεις μόνιμου προσωπικού με  πλήρη εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα, με μισθούς που να ικανοποιούν τις σύγχρονες ανάγκες μας και ασφαλείς συνθήκες εργασίας για όλους.

H Διοίκηση του Συνδικάτου
Πάτρα, 25/9/2017

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για τα σχόλια σας, σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας